Om

Basecamp Kilsbergen

Välkommen, vad kul att du hittat hit! Jag som driver den här hemsidan heter Eva och är en allrounder vad det gäller outdoor, med tusen intressen. Kanske för många för mitt eget bästa egentligen.


Längdskidåkning, mountainbike, löpning, paddling, yoga, vandring, alpint och långfärdsskridsko har varit en stor del av livet i många år. På senare tid även klättring och discgolf. 


Jag har länge känt att jag vill dela med mig av den guldkanten i livet som detta ger. Vardagsäventyren, som de flesta av oss har tillgång till. 


Här driver jag mitt aktivitetsföretag där jag bla lär ut grunderna för längdskidåkning till nybörjare, hyr ut SUP och anordnar paddlingar med instruktör, och har guidade turer på MTB i Kilsbergen. Mer om detta under respektive flikar.


Via bloggen kommer jag ge tips på platser att besöka, aktiviteter man kan göra och dela med mig av mina egna upplevelser. Både i närområdet och långt borta.

Likväl som jag brinner för utesporter, så brinner jag för friluftsliv i allmänhet. Jag sover ofta ute i vindskydd, tält eller under bar himmel. Bland det bästa som finns, är att packa min väska för nåt eller några dygn ute på vift i skog och mark. Enkelt liv, frihet.


På Basecamp Kilsbergen kan man också ta del av #25peaksofSweden. Lite kort är det ett projekt att bestiga de högsta punkterna i varje landskap. Men det handlar mer om att uppleva de olika landskapens natur och skiftningar, och att dela med sig av dom.


Det är lite blandad kompott på den här sidan med andra ord. Men den röda tråden är outdoor.